Ik wil van mijn rimpels af!

Ik wil van mijn rimpels af!

Ouder worden, daar hebben wij zeker geen moeite mee. Maar met één nadeel van ouder worden wel, namelijk rimpels. Zijn bij jou de eerste tekenen van huidveroudering te zien? Ik geef je graag tips om rimpels en fijne lijntjes effectief en veilig te verminderen. Zonder dat je een bezoek aan de plastisch chirurg hoeft te brengen.

Voorkomen is beter dan genezen

Vaak krijgen wij de vraag wat nu de allerbeste anti-rimpel crème of behandeling is. Ons eerste advies is dan altijd dat voorkomen beter is dan genezen. De meest belangrijke pijlers zijn daarbij het verlagen van de suikerinname, de huid beschermen tegen invloeden van buitenaf en het verminderen van stress.

Let op suikerinname

Als je ons al langer volgt, dan zal het geen verrassing voor je zijn dat je eetpatroon invloed heeft op je huid. De grootste boosdoener is suiker! Suiker zorgt namelijk voor een soort ontstekingsreactie in het lichaam, waardoor je collageen en elastine aangetast worden. Hoe meer snelle koolhydraten en suiker je eet, des te makkelijker rimpels kunnen ontstaan.

Een goed gezond en gevarieerd voedingspatroon is dus een belangrijke eerste stap om rimpels te voorkomen. En het kan niet alleen rimpels voorkomen, ze kunnen door een gebalanceerd voedingspatroon zelfs verminderen! Wij begrijpen dat het lastig is om dat stukje taart en die chocolade te laten staan, maar als je ziet wat het resultaat is….dan weet ik zeker dat het ook voor jou het proberen waard is! In deze blog geef ik je wat tips hoe je je suikerinname kan verlagen.

Bescherm je huid tegen invloeden van buitenaf

Luchtvervuiling (zoals uitlaatgassen, rook en smog), temperatuurwisselingen en UV-stralen, het milieu heeft nogal wat invloed op je huid en je huid wordt er namelijk dagelijks aan blootgesteld! Deze invloeden van buitenaf verstoren de vochtbalans in je huid, verstoppen je poriën met onzuiverheden als gevolg en kunnen ervoor zorgen dat je huid zijn elasticiteit en stevigheid verliest waardoor er rimpels ontstaan.

Het beschermen van je huid barrière is dus een must! Gelukkig kunnen de revolutionaire producten van CRAITH LAB de weerstand tegen huidveroudering en UV-stress versterken, gaan ze ontstekingen tegen, beschermen ze de huid tegen radicalen van buitenaf, breken ze radicalen zeer snel af en versterken deze producten je immuunsysteem.

Probeer je stressniveau te verlagen

Stresshormonen hebben een negatief effect op allerlei processen in je lichaam, ook op de huid in je gezicht. Door een continue verhoogd cortisol gehalte wordt het collageen in de huid afgebroken. Collageen zorgt ervoor dat jouw huid mooi vol en stevig blijft, wanneer dit wordt afgebroken zal je huid vele malen sneller verouderen en worden rimpels zichtbaar. Daarnaast zorgt stress op zijn beurt ook vaak voor trek in zoete suikerrijke producten en wat veroorzaakte suiker….precies, rimpels. Zaak dus om je stressniveau te verlagen. In deze blog geef ik je 5 tips hoe je je stress level kunt verlagen.

Wat als je al rimpels hebt?

Heeft je vaak te drukke en stressvolle leven al wel degelijk zijn sporen achter gelaten? Natuurlijk kunnen wij je helpen om op een natuurlijke manier je huid een waanzinnige boost te geven!

Maar hoe dan? Helaas wat perfect werkt voor de een is nog niet het middel voor de andere. Het hebben en houden van een mooie stralende huid is maatwerk. We houden er allemaal een andere levensstijl op na en verschillen daarnaast ook genetisch van elkaar. Om precies te weten welke verzorgingsproducten en welke behandelingen het beste bij jou passen, kun je een gratis uitgebreide huidscan met bijbehorend advies bij ons aanvragen. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van anti-aging kunnen we op die manier een passend plan van aanpak voor je maken.

Ben je nieuwsgierig naar onze anti-aging behandelingen? Op deze pagina leggen we ze één voor één aan je uit!

 

Over de schrijver
Kitty Scherff is Huidexpert, een autoriteit op het gebied van natuurlijke Anti-Aging methoden voor Huid, Haar en Lichaam! Wat begon ruim 20 jaar geleden met enkel huidbehandelingen, is inmiddels ontwikkeld tot haar eigen Inner Health Beauty Concept. Met MOOI Instituut wordt er samengewerkt met de allerbeste ondernemers! De aandacht is daardoor gericht op alle aspecten van een gezonde levensstijl, zodat je het meest optimale resultaat bereikt.
Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down