arrow_drop_up arrow_drop_down
Summer is NOT cancelled!
29 mei 2020 

Summer is NOT cancelled!

Zomer 2020 zal een hele andere zomer worden dan we gewend zijn. Geen festivals, terrasje pakken op reservering en strandbedjes ruim 2 meter uit elkaar. Maar zomer 2020 is onderweg en de terrassen zijn er klaar voor, de strandtenthouders zijn er klaar voor, wij zijn er klaar voor, maar ben jij er ook klaar voor?

Coronakilo’s

Het lijkt inmiddels een nieuw begrip te zijn geworden in Nederland en misschien neemt de Dikke van Dale hem wel op dit jaar 😉 , de coronakilo’s. Sportscholen gingen dicht, we moesten zoveel mogelijk thuis blijven. Heel herkenbaar dat je het thuis wat gezelliger hebt gemaakt met de nodige hapjes en drankjes en dat er van voldoende beweging maar weinig kwam. Maar nu…nu we gelukkig wat meer bewegingsvrijheid krijgen en de zomer voor de deur staat, zeggen we die coronakilo’s graag gedag. Maar hoe? Hoe krijg je weer de juiste mindset? Hoe krijg je weer meer energie? En hoe kom je van dat ongewenste vet af?

Hulptroepen zijn onderweg!

Natuurlijk kunnen wij je daar bij helpen! Ik denk dat de perfecte eerste stap voor jou de 10-daagse Vegan Detox kuur is. Nu hoor ik je denken: “Is dat wel iets voor mij, zo’n Vegan Detox?!” Wees gerust, deze opmerking krijgen wij wel vaker, maar de gedachtes die mensen hebben bij een Vegan Detox zijn eigenlijk helemaal niet waar! Ontdek al in de eerste dagen, dit zijn de afbouw dagen dat ook jij dit kan ongeacht je leeftijd of leefstijl op dit moment en met onze hulp uiteraard!

Wat is eigenlijk een detoxkuur?

Een detoxkuur is een soort grote schoonmaak voor ons lichaam. Al het afval wat je in je lichaam hebt verzameld door stress, medicijngebruik of een ongezonde leefstijl, wordt tijdens een detoxkuur verwijderd. Je krijgt er weer schone darmen voor terug welke de voedingsstoffen weer optimaal op kunnen nemen. En dat ga je zien in je huid en voelen aan de energie die je weer krijgt.

Wat vinden onze klanten?

Niet alleen wij zijn enthousiast over de Vegan Detox, maar onze klanten ook. En gelukkig vertellen ze graag over hun ervaring:

“Op een verjaardag raakte ik in gesprek met iemand die onder behandeling was bij Kitty. Haar huid was zichtbaar verbeterd. Ik werd nieuwsgierig en dacht dat wil ik ook! Ik heb meteen gebeld naar Trends&Lifestyle om een afspraak in te plannen. Destijds gebruikte ik Isotretinoine tegen mijn acne. Onder begeleiding van Kitty durfde ik het aan hier mee te stoppen! Door middel van eenvoudige en de juiste behandelingen, producten en voedingsadviezen ben ik van mijn acne af en heb ik nu een mooie en gladde huid.”

Denk je dat het veel tijd in beslag neemt? Heel ingewikkeld is? Of misschien niet weet waar te beginnen? Of is het jou te kostbaar? Ik kan je geruststellen, dat hoeft helemaal niet zo te zijn!

We helpen je uiteraard graag verder, maar dat willen we wel ‘op maat’ doen. Plan hier een gratis en vrijblijvend een adviesgesprek met mij in! Hierin bespreken we wat zo’n Vegan Detox nou eigenlijk allemaal inhoudt en of het voor jou geschikt is. Enne…nu tijdelijk inclusief een gratis hormoonconsult ter waarde van € 125,-.

Over de schrijver
Kitty Scherff is Huidexpert, een autoriteit op het gebied van natuurlijke Anti-Aging methoden voor Huid, Haar en Lichaam! Wat begon ruim 20 jaar geleden met enkel huidbehandelingen, is inmiddels ontwikkeld tot haar eigen Inner Health Beauty Concept. Met MOOI Instituut wordt er samengewerkt met de allerbeste ondernemers! De aandacht is daardoor gericht op alle aspecten van een gezonde levensstijl, zodat je het meest optimale resultaat bereikt.
Reactie plaatsen

GRATIS EBOOK: 

DIT VERTELLEN FABRIKANTEN 

JE ECHT NIET


-HET BEST BEWAARDE GEHEIM IN 

ANTI-AGING-

- Waarom je niet alle indianenverhalen moet geloven die je hoort

- Welke 12 ingrediënten je echtmoet vermijden in reinigingsmelk

- Waarom een gezonde levensstijl bijdraagt een een stralende huid

- Wat het verschil is tussen huidverzorging, huidverjonging en anti-aging.

Ebook Trends&Lifestyle
We maken gebruik van cookies