Een strak lichaam, zonder chirurgische ingrepen!

Een strak lichaam, zonder chirurgische ingrepen!

Plaatselijk vet verliezen, geen cellulite en striae meer, strakke lichaamscontouren…een lichaam van je dromen zonder chirurgische ingrepen, maar hoe? Het kan, met een combinatie van gezond eten, lekker bewegen en onze Legend Trilipo!

Gezond eten

Een strak lichaam krijgen begint met een gezond en gevarieerd eetpatroon. Lekker veel verschillende verse groentes en fruit en vezels. Omdat je in de zomerperiode vaak meer vocht vast houdt, voel en lijk je soms zwaarder. Kies voor vochtafdrijvende verse groentes en fruit zoals aardbeien, kiwi’s, ananas, perzik, wortel, komkommer en bleekselderij, om overtollig vocht af te voeren. Drink daarnaast voldoende water, want wanneer je vocht vast houdt, is het van belang veel vocht binnen te krijgen om juist vocht af te voeren.

Start je dag met een glas lauw water met vers geperste citroen. Dit geeft je metabolisme een boost en helpt de vetverbranding op gang te brengen. Drink het wel met een rietje i.v.m. de schade aan je gebit.

Wil je van je eeuwige trek afkomen en je lichaam met voeding een echte reset geven, denk dan eens aan onze Vegan Detox. En je verliest er nog de laatste kilo’s mee ook! Lees hier de uitgebreide ervaring van Marloes.

Lekker bewegen

Naast gezond eten is voor het krijgen van een strak lichaam het van groot belang dat je lekker gaat bewegen. Kies hierbij een sport of activiteit die je echt leuk vindt en die je daardoor ook makkelijker vol kan houden. Weet je niet waar te beginnen? Doe bijvoorbeeld eens 2x per dag onderstaande mini workout, hij bestaat uit 4 oefeningen. Doe iedere oefening 10x, neem 15 seconde rust voordat je start met de volgende oefening en maak in het totaal 3 rondes en een halve minuut rust tussen iedere rond. Je traint hiermee in 10 minuten al je spiergroepen.

Oefening 1: Squat (bekijk de juiste uitvoering van de squat hier)

Je zet je voeten op schouderbreedte. Houd je rug recht, span je buikspieren aan en beweeg je billen naar achteren. Zak dan naar beneden en weer omhoog, span je billen aan en duw ze naar voren als je boven bent.

Oefening 2: Push up op je knieën (bekijk de juiste uitvoering van de push up op je knieën hier)

Je zorgt dat je lichaam in een mooie rechte lijn is vanaf je knieën tot aan je schouder. Je zakt met je ellenbogen langs je zij naar beneden totdat je borst bijna de grond raakt en je duwt je vervolgens weer omhoog.

Oefening 3: Bridges (bekijk de juiste uitvoering van de glute bridges hier)

Je gaat bij deze oefening liggen op je rug. Je plaatst je voeten dicht bij je billen en je legt je armen langs je zij met je handpalmen naar onderen. Je duwt vervolgens je heupen omhoog, knijpt je billen samen en vervolgens breng je je billen weer naar de grond.

Oefening 4: Crunches (bekijk de juiste uitvoering van de crunches hier)

Breng je benen omhoog en houdt je knieën in een hoek van 90 graden. Plaats je handen op je borst, breng je hoofd, je schouders en je borst omhoog richting de knieën. Kijk naar een vaste plek op het plafond en houdt je kin weg van je borst.

Meer energie? Ontspannen is het geheim!

Wil je overdag meer energie? Dan is ontspannen het geheim. Persoonlijk vind ik het heerlijk om in de ochtend op een relaxte manier de dag te starten, want je dag zal grotendeels verlopen zoals jij hem start. Daarvoor werkt deze korte maar krachtige meditatie voor mij heel erg goed! Je hersenen komen tot rust en hoe langer je hem doet, hoe beter je kunt ontspannen. Je kunt tijdens deze meditatie 15 minuten gefocust zitten of liggen, maar je kunt deze meditatie ook in de ochtend wandelend in de natuur beluisteren (en dat is echt mijn favoriet).

Zo start ik mijn dag vol positieve energie en kracht!

De vetverbrandende behandeling; Legend Trilipo

Voor een mooi en blijvend resultaat kunnen we met de Legend Trilipo behandeling zelfs plaatselijk vet verbanden, je lichaamscontouren verbeteren, cellulite en striae verminderen en je omvang af laten nemen. Zonder chirurgische ingrepen!  Klinkt te mooi om waar te zijn?! De effectiviteit van de Legend Trilipo behandelingen zijn klinisch bewezen. Effectief voor alle huidtypen en geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Volledig veilig en comfortabel. Wil je gebruik maken van ons speciale kennismakingsaanbod, klik dan hier en laat je gegevens achter!

Dus ja, ook jij kunt een strak lichaam hebben zonder chirurgische ingrepen. Ga aan de slag met je voeding, beweging en laat ons je lichaam finetunen!

Over de schrijver
Kitty Scherff is Huidexpert, een autoriteit op het gebied van natuurlijke Anti-Aging methoden voor Huid, Haar en Lichaam! Wat begon ruim 20 jaar geleden met enkel huidbehandelingen, is inmiddels ontwikkeld tot haar eigen Inner Health Beauty Concept. Met MOOI Instituut wordt er samengewerkt met de allerbeste ondernemers! De aandacht is daardoor gericht op alle aspecten van een gezonde levensstijl, zodat je het meest optimale resultaat bereikt.
Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down