arrow_drop_up arrow_drop_down
huidverjonging

ACNE BEHANDELING

Ga voor een egale en stralende huid zonder acne

TOP 4

ANTI-AGING INSTITUTEN BINNEN DE BENELUX

20 + JAAR

ERVARING MET DE BEHANDELINGEN DIE WE AANBIEDEN

Heel Nederland

Wij behandelen klanten uit heel nederland in onze salon

We kunnen er lang of kort over praten: acne is een vervelend probleem. Het eerste waar mensen naar kijken is namelijk je gezicht! Als je een gezicht hebt vol oneffenheden en pukkels, kan dat je erg onzeker maken. En dan hebben we het nog niet eens gehad over hoe pijnlijk die onderhuidse bultjes kunnen zijn… Gelukkig is er iets aan te doen! 


Zeg NEE tegen acne met de PCA Peeling

Ondanks dat veel mensen denken dat acne een typische jongerenkwaal is, kunnen ook volwassenen er last van hebben. Acne ontstaat doordat de talgklieren in huid ontregeld of verstopt raken en gaan ontsteken. Dit kent meerdere oorzaken, bijvoorbeeld hormonale veranderingen in de pubertijd, stress, verkeerde voeding, medicatie en bepaalde stoffen in cosmetica.


Bij een acne behandeling maken we gebruik van PCA peelings.

Omdat er zoveel verschillende soorten acne bestaan, maakt onze specialist voor jou een behandeling op maat. Peelings doen geen pijn, het geeft hooguit een prikkelend gevoel op de huid. Na afloop van zo’n peeling verdwijnen oneffenheden, littekens en pigmentvlekken. Je huid voelt zachter, soepeler en gladder aan. Nu kun jij gewoon weer vol zelfvertrouwen in de spiegel kijken!

healthy food

ACNE EN VOEDING

Voeding is een belangrijke factor bij het ontstaan van acne. Acne ontstaat met name door voedingsmiddelen die een hoge impuls geven aan je suikerspiegel. Hierbij kun je denken aan frisdranken, granen, melkproducten en andere producten waar veel suiker in zit.

Als je acne in de toekomst wilt voorkomen kun je:

  • Melkproducten vermijden
  • Kiezen voor langzame koolhydraten
  • Varkensvlees vermijden
  • Transvetten vermijden
  • Voldoende water drinken

DE 5 VOORDELEN VAN ONZE ACNE BEHANDELING

  • Egalere huid
  • Vermindert roodheid en ontstekingen
  • Geeft een frisse uitstraling
  • Vervaagt littekens en pigmentvlekken
  • Gladde, gelijkmatige huid

Wil jij alle voordelen van een acnebehandeling ervaren?

wenkbrauwen verven

HOEVEEL BEHANDELINGEN HEB JE NODIG?

Hoeveel behandelingen je nodig hebt, hangt af van de conditie van je huid. Kom langs voor onze gratis intake en onze specialisten adviseren je er graag over!


Kosten acne behandeling

Acne behandelingen worden in veel gevallen vergoed door zorgverzekeraars, mits de behandeling wordt uitgevoerd door een geregistreerde huidtherapeut. Bij MOOI Instituut werken we alleen maar met geregistreerde specialisten! Jouw acne behandeling wordt dus hoogstwaarschijnlijk vergoed door je zorgverzekeraar.

JA MAAR, WIE ZIJN JULLIE EIGENLIJK?

Goeie vraag. Wij dat zijn Lindy, Romy, Maaike en ik = Kitty, de eigenaar van dit fantastische team!


We hebben ieder ons eigen specialisme, van anti-aging, huidverbetering en lichaamsverbetering tot een vollere haardos, definitief ontharen en permanente make-up. Ondanks onze verschillen hebben we één grote gemeenschappelijke deler: we zijn allemaal hartstikke gek van ons vak. Jouw schoonheid is echt voor ieder van ons een bloedserieuze zaak. Wat trouwens niet betekent dat we niet in zijn voor een lolletje of een kletspraatje. Integendeel.


Een bezoek aan onze salon is uiteindelijk een cadeau aan jezelf en we willen dolgraag dat je daar volop van geniet. Geen getrut, maar ook zeker geen gehaast, zodat je die glimlach die je hier vanzelf op je gezicht krijgt ook lekker mee naar huis kunt nemen.

Afspraak maken voor behandeling van acne

GERELATEERDE INFORMATIE

De behandeling van acne is een behandeling in die valt onder huidverbetering. Je kunt bij ons ook terecht voor:


We maken gebruik van cookies